Toornstra: "Dat maakt het zeker tot een memorabele wedstrijd"

FC Utrecht won afgelopen weekend in een knotsgek duel van Ajax. Bij FC Utrecht TV blikt Jens Toornstra, die inviel en scoorde, terug op de wedstrijd, die eindigde in 4-3.

"Het kon nog beter als ik had gestart, maar de invalbeurt was prima. Fijn dat ik mijn ding kon doen. Ik vond dat, buiten een kwartier in de tweede helft na, dat we echt de hele wedstrijd goed hebben gespeeld", zegt de middenvelder. "We hebben gespeeld zoals we het voorbereid hadden. Dat was mooi om te zien, complimenten naar het team."

Toornstra gaat verder: "Of het moeilijk is om in te vallen in zo'n wedstrijd? Ja, je moet heel snel in een hoge hartslag komen. Dat lijkt vaak nog zwaarder dan wanneer je de wedstrijd start. Je moet even over die drempel heen."

Het was een mooie editie van FC Utrecht - Ajax, zo zegt Toornstra. "Ook met het publiek erbij. Ik denk dat ze ons ook dat kleine beetje extra energie hebben gegeven. Dat hadden we ook nodig om uiteindelijk de 4-3 te maken. Die samenwerking was mooi om mee te maken, buiten het feit dat er heel veel goals vielen en je ook nog als winnaar het veld af stapt. Dat maakt het zeker tot een memorabele wedstrijd."

Lees meer:
0 reacties