Toornstra: "Dat is voor mij niet specialer dan in andere wedstrijden"

Jens Toornstra juicht
Jens Toornstra juicht Foto: © Pro Shots

FC Utrecht won afgelopen zondag met 4-3 van Ajax. De sfeer in de Domstad is deze week een stuk beter dan de afgelopen weken. De zege op de Amsterdammers zorgde voor lachende gezichten, ook bij Jens Toornstra. De middenvelder begon niet in de basis en mocht later invallen, en werd uiteindelijk zelfs verantwoordelijk voor de 3-3.

Toornstra kan nog altijd zich glimlach niet onderdrukken. "Het gaat goed. We hebben weer een keer gewonnen. Dat was fijn opstaan maandag", zegt Toornstra tegen SoccerNews. "Deze hadden we echt hard nodig."

De middenvelder vervolgt: "We zijn matig begonnen aan de competitie. Dat geldt ook voor Ajax natuurlijk. Een overwinning was wel even lekker. Als je verliest is de sfeer op de club een beetje down de dag na de wedstrijd. Het was nu lekker om maandag vrolijk binnen te komen."

De wedstrijd tegen Ajax is voor FC Utrecht extra speciaal. Toornstra: "Deze wedstrijd leeft hier altijd extra. Dat merkte je ook. De sfeer was heel goed, heel leuk. De supporters waren extra blij dat we van Ajax wonnen."

Toornstra, oud-Feyenoorder, hecht niet meer waarde aan zijn goal dan normaal. "Nee, dat is voor mij niet specialer dan in andere wedstrijden. Ik ben wel voor Feyenoord, natuurlijk. Maar het is niet zo dat ik tegen Ajax ben", aldus Toornstra.

Lees meer:
0 reacties