Timber: "We hebben ook naar FC Utrecht gekeken. Mijn cluppie"

Quinten Timber
Quinten Timber Foto: © Pro Shots

Feyenoord won woensdagavond in de achtste finale van de beker van PSV. Quinten Timber was de gevierde man door de winnende te maken en zegt daarbij afgekeken te hebben bij FC Utrecht.

"Het was echt heel zwaar. Voor mijn gevoel duurde het honderdtwintig minuten. Zo voelde het ook voor mijn benen. Maar ik denk echt dat we dit nodig hadden, dus ik ben heel blij met de overwinning. En dat ik de enigste goal maak. Sorry, de enige", vertelt Timber bij ESPN, geciteerd door Voetbal International.

Timber onthulde dat de Rotterdammer naar de tactiek keken die FC Utrecht gebruikte tegen PSV. "In het begin hadden we het lastig met het druk zetten. Toen moesten we het even goed zetten en daarna zat er zoveel energie in. Toen zag je PSV ook fouten maken in de opbouw. We hebben ook naar FC Utrecht gekeken. Mijn cluppie natuurlijk."

"Die hebben het goed gedaan afgelopen zondag. Hoe zij druk zetten, was niet normaal. Met Jens (Toornstra, red.) daar op tien en Boussaid die het heel goed deed. Daar hebben we veel beelden van gezien. Dat hebben we ook eigenlijk een klein beetje overgenomen. Ik denk dat we dat goed gedaan hebben", besluit Timber.

Lees meer:
0 reacties