Ten Hag liet Boymans roken: "Dat heeft hij mij nooit kwalijk genomen"

Ruud Boymans
Ruud Boymans Foto: © Pro Shots

Ruud Boymans scoorde doelpunt na doelpunt voor FC Utrecht en rookte ondertussen gewoon sigaretten, ook onder de periode van Erik ten Hag, zo liet de spits weten in gesprek met ESPN bij Fresia en Milan parkeren de bus.

“Ten Hag had het ook wel door”, vertelt Boymans in gesprek bij Fresia en Milan parkeren de bus van ESPN. “Want ik rookte in de tijd van Utrecht, dus dat wist hij ook. Dat heeft hij mij ook nooit kwalijk genomen. Als ik dan na de wedstrijd nog een sigaretje ging roken, stond de spelersbus te wachten en was ik daar als laatste.”

“Hij vroeg dan: 'nog even lekker een sigaretje gerookt?'", vervolgt Boymans. "Dan gaf ik aan even te ontladen van de wedstrijd. Dan lachten we allebei. Hij weet heel goed met wie hij op welke manier om moest gaan. Hij accepteerde mij als mens en wist dat hij het toch niet kon veranderen, dus besloot hij mij dan maar een goed gevoel te geven. Hij had mij immers nodig als zijn belangrijkste spits”, blikte de spits die terug die in zijn periode voor FC Utrecht goed was voor 19 goals in 28 wedstrijden.

Lees meer:
0 reacties