Ten Hag klopt zich op borst: "Heb overal mijn doelen gehaald"

Erik ten Hag
Erik ten Hag Foto: © Pro Shots

Erik ten Hag is niet onder de indruk van de groeiende kritiek op Manchester United. Na een reeks slechte resultaten staat de Nederlandse trainer steeds meer onder druk.

In de competitie staat United al twaalf punten achter koploper Arsenal en in de Champions League staan ze onderaan een groep met Galatasaray, Kopenhagen en Bayern München. Ten Hag houdt ondanks alles vertrouwen. "Er zullen altijd moeilijke tijden zijn in elke reis", stelt hij op de persconferentie. "We zitten in de goede richting. Ik weet dat we zullen komen waar we willen zijn. Kijk naar mijn staat van dienst. Overal waar ik was, elk seizoen, heb ik mijn doelen gehaald."

Ten Hag wijst naar vorig seizoen. "We werden derde in de competitie, stonden in de finale van de FA Cup, die hadden we zelfs kunnen winnen, en we wonnen de Carabao Cup", noemt hij op. "Die mentaliteit wil ik niet veranderen, want dan gaat de cultuur achteruit. Dat betekent dat er hoge eisen gesteld worden aan mij en aan het team. Er worden dus ook hoge eisen gesteld aan de spelers en daar doe ik geen concessies aan."

Lees meer:
0 reacties