Michael Mols gesteund: "Is onvoldoende rekening mee gehouden"

Michael Mols
Michael Mols Foto: © Pro Shots

Het AD meldde vandaag dat FC Utrecht Michael Mols heeft uitgenodigd voor een gesprek om terug te komen. Hierbij is ook algemeen directeur Thijs van Es aanwezig. Oud-voorzitter van de supportersvereniging Ben ten Boden vindt dit een goede zet van de club, vertelt hij aan De Utrechtse Internet Courant.

Mols geeft aan dat het nog steeds een fout was van FC Utrecht om te stoppen met de samenwerking. De oud-prof was tot en met afgelopen zomer spitsentrainer bij de club: "Er is meer dan onvoldoende rekening gehouden met de verdiensten die Mols voor de club heeft gehad", vindt Ten Boden. "Wekelijks het publiek op de banken, doelpunt na doelpunt, actie na actie en zelfs liederen waarin 'Tien jaren contract voor Mols' werd gezongen. Dat de verantwoordelijken voorbij zijn gegaan aan de status van Mols is veelzeggend over hun kennis en wetenschap van de clubhelden."

Hierbij benoemt Ten Boden dat er bijna niemand anders zo'n geweldig afscheid heeft gehad als Mols: weet die zo'n geweldig afscheid heeft gekregen na zijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht. Getooid in het shirt van Glasgow Rangers maakte Mols geëmotioneerd zijn ereronde. Honderden bossen bloemen werden op het veld gegooid. De fans wensten hem het allerbeste. In Glasgow gaat nog steeds de rode loper uit als Mols aanwezig is. Zo'n 150 FC Utrecht-supporters hebben in Glasgow de wedstrijd van Glasgow Rangers tegen Aberdeen bezocht. Mols scoorde destijds tweemaal."

De ex-voorzitter van de supportersvereniging hoopt dat de club eruit komt met Mols: "Frans (van Seumeren, red.) kennende zal dat wel goed komen. Voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht tegen Fortuna Sittard zullen Mols en zijn gezin als eregasten worden uitgenodigd. De fans rekenen op publieke excuses en eerherstel. Soms moet je groots zijn in kleine dingen. Immers, het zijn de kleine dingen die het doen in het leven," besluit hij.

Lees meer:
0 reacties