Taylor Booth zou eigenlijk op bank starten: "Soms voel je het"

Taylor Booth juicht na zijn doelpunt
Taylor Booth juicht na zijn doelpunt Foto: © Pro Shots

Taylor Booth was zondag tegen FC Volendam de absolute uitblinker bij FC Utrecht. Booth stond tegenover broertje Zach Booth. Ron Jans had al een bepaald gevoel bij Booth.

"Booth stak er echt bovenuit", vertelt zijn coach tegenover ESPN. "Hij heeft net als heel Utrecht een moeizaam begin gehad van het seizoen. Ik ben heel tevreden over zijn individuele prestatie. Ik heb donderdag met hem gezeten en toen zei ik: 'Normaal is dit het moment dat ik je ga vertellen dat je niet speelt.' Hij was niet goed tegen Excelsior. Alleen ik vind dat je soms als speler moet hebben, dat je iets wilt rechtzetten, dus hij bleef gewoon staan."

Jans kreeg middels de trainingen al een goed gevoel. "Van de week op de training ook. Hij schoot twee ballen in de kruising en voetbalde vrij uit. Ja, laat het dan maar zien tegen je broertje", het meespelen van broertje Zach speelde niet mee. "Vanwege zijn kwaliteiten begon Taylor toch in de basis, niet omdat zijn broertje bij de opponent zat. Soms voel je het ook. Vier goals is eigenlijk nog te weinig vandaag. Wij moeten meer spelers in het diepe gooien met individueel succes."

Lees meer:
0 reacties