Steijn ergert zich aan Utrecht-fans: "Irritant, écht vervelend"

Sem Steijn scoort tegen FC Utrecht
Sem Steijn scoort tegen FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Sem Steijn scoorde zondag alweer zijn zesde treffer van het seizoen. Het was niet genoeg voor een overwinning tegen FC Utrecht. Zijn team speelde een derde van de wedstrijd met tien man.

"Ik ben een beetje teleurgesteld in de manier waarop", vertelt de middenvelder in gesprek met Pascal Kamperman van ESPN. "Het was geen handige actie van Michal Sadílek. Maar dat weet hij zelf ook wel. Het is gewoon balen. Gelukkig hebben we er nog wel een mooi punt uit weten te slepen."

Hij vond niet dat zijn team slecht was. "We zaten er best goed in, alleen hadden we het de eerste helft wat beter uit moeten spelen. In de tweede helft werd het een vechtwedstrijd. Maar ook toen hadden we nog genoeg kansen om eruit te komen. Alleen helpt die rode kaart dan niet. We hebben wel goed voor elkaar geknokt. Daar zijn we wel blij mee. Het is goed te zien dat we voor elkaar door het vuur gaan."

Achter de goal zwaaiden Utrecht-fans, toen hij een strafschop nam. "Ja, ik had het er nog over. Dat is irritant. Dat is écht vervelend. Ik keek en dacht: dat is best wel vervelend. Dus toen ben ik maar even naar de goal gaan kijken. Ik zag het wel, maar dan gaat de focus ergens anders op en doe je wat je moet doen."

Lees meer:
0 reacties