De Bont stopt als clubwatcher bij VI en vindt baan bij FC Utrecht

Stadion Galgenwaard
Stadion Galgenwaard Foto: © Pro Shots

Stef de Bont was al bijna 13,5 jaar actief bij VI, dus ook zijn tijd als clubwatcher van FC Utrecht zit erop. Via X kondigde hij zijn transfer aan. "De transfermarkt is open, tijd voor een bijzondere transfer", doelt hij op zijn nieuwe functie bij FC Utrecht.

Met name Johan Derksen wordt specifiek bedankt voor de kans die hij kreeg om als journalist te beginnnen. "Op 1 februari werk ik 13,5 jaar bij Voetbal International. Johan Derksen kon nog wel een beginnende journalist gebruiken. Een droombaan. Ik heb elk stadion in Nederland (en Engeland) gezien, mooie verhalen mogen maken, clubs mogen volgen én leuke mensen ontmoet."

Na al die jaren was het toch tijd voor iets anders voor de journalist die actief was als clubwatcher van FC Utrecht en Go Ahead Eagles. "Het is tijd voor iets anders. "Naar de vijand", zoals een collega gekscherend zei. Ik ga bij FC Utrecht aan de slag alsmanager Strategie en Media. Een geweldige kans! Daarover later meer. Voetbal International, volgers en collega's: dank voor de mooie jaren. We gaan elkaar zien", aldus het afscheid van De Bont.

Lees meer:
0 reacties