St. Jago baalt van FC Utrecht: "Voelt als een doorgestoken kaart"

Tommy St. Jago
Tommy St. Jago Foto: © Pro Shots

Tommy St. Jago maakte afgelopen zomer de overstap van FC Utrecht naar Willem II. Zijn vertrek bij de club uit Utrecht kwam onverwachts en de manier waarop hij is vertrokken doet hem pijn. "Het voelde een beetje als een doorgestoken kaart", vertelt de verdediger.

St. Jago voelt zich op zijn plek bij Willem II, maar was graag bij FC Utrecht gebleven. De verdediger blikt terug naar januari, toen hij net hersteld was van een zware knieblessure. "Ik trainde voluit en pakte m'n wedstrijdjes mee bij Jong FC Utrecht, mij werd verteld dat ik me moest richten op het nieuwe seizoen", geeft hij aan in het Algemeen Dagblad. "Dan zou iedereen weer op nul beginnen, met een schone lei."

Maar dat was voor de verdediger niet het geval. "Ineens werd me verteld dat er geen perspectief was voor mij. Raar, dat kwam uit het niets, ik zou een eerlijke kans krijgen. Het voelde een beetje als doorgestoken kaart, alsof ze al wisten dat ik hoe dan ook weg zou moeten", aldus St. Jago.

Maar toch is St. Jago erg blij dat hij bij Willem II is beland. "Een supermooie club, met fantastische fans en geweldige faciliteiten", vertelt hij. "Ik voelde me in alle gesprekken meteen gewild." Maar toch heeft de verdediger een dubbel gevoel over zijn vertrek bij FC Utrecht. "De manier waarop ik ben vertrokken is niet supernetjes. Ik was liever door de voordeur vertrokken bij de club waar ik dertien jaar heb gespeeld. Dat heeft me pijn gedaan, ja. Maar het liep helaas anders."

Lees meer:
0 reacties