'Sofyan Amrabat in belangstelling van Premier League-middenmoter'

Sofyan Amrabat
Sofyan Amrabat Foto: © Pro Shots

Sofyan Amrabat zijn huurperiode bij Manchester United zit er bijna op. De Engelse recordkampioen huurt de voormalig FC Utrecht-middenvelder voor één jaar van Fiorentina, maar is niet voornemens de Marrokaans international langer in Manchester te houden. Er lonkt echter wel andere interesse uit de Premier League volgens SportItalia.

Zo heeft Fulham wel interesse in een samenwerking met Amrabat vanaf volgend seizoen. De huidig nummer twaalf van de Premier League kan namelijk wel wat extra stabiliteit op het middenveld gebruiken.

Fulham schat de waarde van Amrabat om en nabij de dertig miljoen. Naast Fulham zijn er ook nog andere gegadigden voor de diensten van Amrabat, zo volgen ook Juventus en AC Milan een van de uitblinkers van het WK in Qatar al een tijd.

Amrabat zelf lijkt een terugkeer naar Fiorentina niet te zien zitten, iets waar La Viola ook geen rekening meer mee houdt. De Italiaanse club hoopt namelijk met Amrabat een financiële slag te kunnen slaan. Mocht de Marokkaans international voor miljoenen verkocht worden, dan profiteert FC Utrecht ook mee.

Lees meer:
0 reacties