Sneijder lyrisch over ex-Utrecht-speler: "Klaar voor buitenland"

Quinten Timber viert goal tegen Ajax
Quinten Timber viert goal tegen Ajax Foto: © Pro Shots

Wesley Sneijder stelt dat Quinten Timber dit seizoen enorme vooruitgang heeft geboekt bij Feyenoord. De geboren Utrechter is van mening dat de voormalig FC Utrecht-middenvelder klaar is voor een avontuur in het buitenland.

Bij Veronica Inside duikt Sneijder dieper op in een fragment van de middenvelder. “Ik denk dat hij daar met Arne Slot echt naar gekeken heeft en gewerkt heeft. Dit doet hij de laatste tijd heel vaak goed. Met de week wordt hij beter." Jan Boskamp herinnert zich hoeveel tijd Quinten al van jongs af aan had, in vergelijking met de nu bij Arsenal spelende Jurriën Timber. “Bij de jeugd was hij beter dan zijn broertje.”

Sneijder gelooft dat Timber klaar is voor een volgende fase, zelfs meer dan zijn medespelers bij Feyenoord of spelers van landskampioen PSV. "Als we nou een speler moeten aanwijzen uit de Eredivisie, waarvan ik denk dat hij het aankan in het buitenland en die het ook verdient, dan is hij het."

Mocht er komende zomer een transfer plaatsvinden zullen de Domstedelingen daar optimaal van profiteren, aangezien er een doorverkooppercentage is bedongen bij de transfer van FC Utrecht naar Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties