Slot: "Voor mij blijft Utrecht een wedstrijd die je niet zomaar wint"

Arne Slot
Arne Slot Foto: © Orange Pictures

Arne Slot had niet verwacht dat FC Utrecht zo laag zou staan op de ranglijst. Ondanks het feit dat de ploeg bijna onderaan staat, blijft de trainer het uitduel zien als een erg lastige wedstrijd. Feyenoord won, maar verloor afgelopen weekend op bezoek bij FC Twente. Daardoor is het gat met koploper PSV nu zeven punten.

"Ik was me er niet van bewust dat PSV tegen veel ploegen uit het rechterrijtje heeft gespeeld", vertelt Arne Slot bij ESPN. "De stand kan er over drie weken weer helemaal anders uitzien en dan zegt iedereen dat PSV veel tegenstanders uit het linkerrijtje heeft gehad."

"Ik dacht bijvoorbeeld dat we met de zege uit bij FC Utrecht een hele moeilijke uitwedstrijd hadden gewonnen. Met deze redenatie zou je zeggen dat we ‘slechts’ hebben gewonnen bij de nummer laatst uit de Eredivisie", vervolgt de trainer van de landskampioen, die vindt dat je niet alleen naar de huidige stand moet kijken.

"Voor mij blijft de uitwedstrijd bij Utrecht een wedstrijd die je niet zomaar wint. Dat zegt mij dus niet zoveel. Ik vind dat PSV een hele goede ploeg heeft met heel veel goede individuen die een wedstrijd kunnen beslissen, maar Feyenoord heeft ook een heel goed team", aldus Slot, die met zijn ploeg vierde staat.

Lees meer:
0 reacties