Silberbauer: "Wij hebben kwaliteiten waar we niks mee doen"

Michael Silberbauer
Michael Silberbauer Foto: © Orange Pictures

FC Utrecht heeft voor een derde keer op een rij verloren (1-0) en daar zijn de Domstedelingen uiteraard erg boos en teleurgesteld over. Trainer Michael Silberbauer is uitermate kritisch op zijn spelers.

Na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle verschijnt hij tegenover de camera's van ESPN. "Het was zeker niet genoeg. Wij waren erg slordig, vooral in de eerste helft. We wisten wat PEC Zwolle zou doen, maar we konden er niks tegenin brengen. We hebben veel kwaliteiten, maar als je daar niks mee doet heb je er weinig aan."

Silberbauer hoopt dat FC Utrecht snel weer in vorm raakt, maar ziet dat niet zomaar eventjes gebeuren. "Wij bewogen te weinig en we waren niet gretig genoeg om er voor elkaar te zijn. Voor een club als FC Utrecht is dit gewoon te weinig. Met de inbreng van Ryan Flamengo wilde we meer naar voren komen. Dat ging soms welk oké, maar we waren niet gevaarlijk voor het doel. We weten dat wij goed zijn, maar iedereen moet kritisch naar zichzelf kijken. We verwachten veel meer."

Lees meer:
0 reacties