Silberbauer over tirade Van Seumeren: "Heb dit eerder meegemaakt"

Michael Silberbauer tegen Go Ahead Eagles
Michael Silberbauer tegen Go Ahead Eagles Foto: © Pro Shots

De grootaandeelhouder van FC Utrecht, Frans van Seumeren, is het zat. De club uit Utrecht verloor vandaag van Go Ahead Eagles opnieuw door een tegendoelpunt in de blessuretijd van de tweede helft. Na de wedstrijd ging de baas van Utrecht naar de kleedkamer om zijn spelers duidelijk te maken waar het op staat.

Echter hebben de buitenlandse spelers niks van de tirade kunnen verstaan, waaronder Taylor Booth: "Wat hij heeft gezegd? No idea, it was in Dutch.", vertelt de Amerikaan in gesprek met De Telegraaf. "Ramon Hendriks begreep het natuurlijk wel: "Ik was niet verbaasd dat hij in de kleedkamer kwam. We zijn allemaal teleurgesteld en hij was dat ook. Wat er is gezegd, moet tussen de Utrecht-muren blijven."

Ook Silberbauer reageerde op de tirade van Frans van Seumeren. "Ik heb dit eerder meegemaakt. Waar dat was, doet er niet toe. Het heeft alles te maken met emoties. Hij is teleurgesteld en dat geldt voor ons allemaal. We wilden winnen en dat was ons doel. Niemand van ons is tevreden en we moeten nu een manier vinden om hieruit te komen. Het is een negatieve spiraal waar we in zitten en we moeten eruit zien te komen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
Bekijk de hele stand