Seuntjens weg bij FC Utrecht? "Denk dat hij in winterstop vertrekt"

Appie Boonen en Paul Pessel bespreken het oefenduel van FC Utrecht tegen PEC Zwolle. De twee FC Utrecht-supporters hebben het onder meer over Mats Seuntjens, waarbij opvalt dat de creatieve voetballer moeite had om zijn stempel te drukken in het oefenduel.

"Wat mij toch wel weer opviel was de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Daar komen we toch wel weer op een hele makkelijke manier op een 1-0 achterstand", begint Pessel zijn verhaal bij RTV Utrecht. Boonen vult aan: "Weet je waar ik van geschrokken ben tijdens die wedstrijd tegen Zwolle, de instelling die Mats Seuntjens had. Ik had het idee dat hij er een beetje klaar mee is."

"Als je die jongen in een vrije rol in de spits laat spelen, waardoor anderen wat meer zouden moeten doen voor hem, dan hebben we wat aan hem", stelt Pessel. "Zolang hij geen vrije rol krijgt wordt het met Seuntjes heel erg moeilijk. Dan denk ik zelfs dat hij in de winterstop zou kunnen gaan vertrekken." Boonen benadrukt: "Dat denk ik ook wel. Ik heb het idee dat Ron Jans er klaar mee is." Pessel voegt eraan toe: "Ja oké, maar ik denk dat Seuntjens er ook klaar mee is. We hebben nog drie wedstrijden en ik weet niet wat Jans de aankomende week gaat doen."

Lees meer:
0 reacties