Seuntjens steekt hand in eigen boezem: "Zelf nog niet genoeg gedaan"

Mats Seuntjens zit stuk na gemist kans tegen FC Volendam
Mats Seuntjens zit stuk na gemist kans tegen FC Volendam Foto: © Orange Pictures

Mats Seuntjens blikt in gesprek met Een Berg Sport terug naar zijn start in Utrecht. De aanvaller hoopte achteraf meer rendement van zichzelf te zien en baalt van de stroeve start. Ondanks de negatieve start zit hij nog vol vertrouwen op een goede afloop van de moeilijke periode van FC Utrecht.

Seuntjens wist al eerder te scoren in de Galgenwaard, maar nog niet in het shirt van FC Utrecht. "Maar het wordt tijd dat ik het in het shirt van FC Utrecht ga doen. Er is nog genoeg tijd", vervolgt hij. "Ik wil het zo snel mogelijk hebben zoals ik het wel van tevoren had uitgestippeld. Ik heb daar vertrouwen in."

Er wordt veel gesproken over de rol van Seuntjens, maar hij betrekt zelf meer naar zichzelf. "Ik kijk altijd eerst naar mijzelf. Ik heb het tot nu toe nog niet top gedaan. Anderzijds, als ik die ballen er tegen Heracles, Almere en Volendam er in schiet, dan zou ik op drie/vier goals staan. Dan krijg je ook eerder een podium in de hiërarchie waardoor ik nog beter zou renderen. Maar dat heb ik nog niet af kunnen dwingen. Ik moet altijd naar mijzelf blijven kijken hoe ik het beste voor FC Utrecht kan spelen. Ik heb zelf nog niet genoeg gedaan, gescoord, om dat af te dwingen. Zo werkt het natuurlijk ook", concludeert Seuntjens.

Lees meer:
0 reacties