Sean Klaiber schat kansen FC Utrecht play-offs in: "Spelen goed"

Sean Klaiber
Sean Klaiber Foto: © Pro Shots

Afgelopen zomer nam Sean Klaiber afscheid van zijn geliefde FC Utrecht en koos hij voor het Deense Brøndby IF. Desondanks geeft de rechtsback toe dat hij zijn voormalige club nauwlettend in de gaten houdt. Hij is blij om te zien dat FC Utrecht onder leiding van Ron Jans goed presteert.

Bij elke wedstrijd van de Domstedelingen zit Klaiber voor de tv of heeft hij de scoreapp bij de hand. “Ja, elke wedstrijd weer. Ik volg Utrecht en Ajax op de voet. Toen ik jong was was ik een grotere Utrecht-fan, omdat ik opgroeide in de stad (Nieuwegein, red.).”

De Domstedelingen staan momenteel zevende en mogen zich dus opmaken voor play-offs. En bij de vraag of Utrecht nog kans maakt om deze te winnen antwoordde Klaiber: “Tja, wie weet. Ze spelen nu goed voetbal, maar de play-offs is een competitie op zich. Momenteel gaat het geweldig: ze spelen goed, ze hebben een goede coach en het systeem dat ze hanteren is goed. Ze hebben hier en daar wat veranderd en het is gaan lopen. FC Utrecht is een goede club, waar ik van hou", aldus Sean Klaiber in gesprek met het Deense Tipsbladet.

Lees meer:
0 reacties