Samenvatting: Jong FC Utrecht vestigt nieuw record tegen VVV

Jong FC Utrecht heeft maandagavond in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo met 0-0 gelijkgespeeld. Hierdoor hebben de beloften van de club een nieuw record gevestigd. Dat meldt FC Utrecht op haar website.

In de wedstrijd die werd gespeeld onder winterse omstandigheden waren de kansen voor beide ploegen spaarzaam. In de eerste helft was het Jesse van der Haar die de bal in de voeten kreeg van de VVV-verdediging. Hij besloot in één keer uit te halen, maar keeper Jan de Boer wist een doelpunt te voorkomen. Eerder was het al Mees Akkerman die namens de thuisploeg zijn inzet over het doel zag gaan.

Aan het einde van de eerste helft kregen de Limburgers de grootste kans van de wedstrijd. Het was Richard Sedláček die zijn schot net voorlangs zag gaan. In de tweede helft was het Magnus Kaastrup die de score probeerde te openen namens de bezoekers, maar keeper Kevin Gadellaa stond in de weg. Niet veel later kreeg Akkerman nog de kans de score te openen namens Jong FC Utrecht, maar Jan de Boer redde weer.

De wedstrijd eindigde mede dankzij de keepers van beide ploegen in 0-0. Dit betekent wel dat de beloften van de Domstedelingen een nieuw record hebben gevestigd. Het is voor het eerst dat Jong FC Utrecht meer dan vijf keer de nul heeft weten te houden in de Eerste Divisie. De formatie van Rick Kruys staat momenteel op de 17e plek in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag spelen zij een uitwedstrijd bij nummer 13 MVV Maastricht.

Lees meer:
0 reacties