SAMENVATTING | Jong FC Utrecht kent dramatische avond in Almelo

Vrijdagavond was een avond om snel te vergeten voor Jong FC Utrecht. De ploeg van Darije Kalezic werd met 6-1 afgedroogd door Heracles Almelo.

Jong FC Utrecht kent geen lekker seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De beloften staan onderaan. Tegenstander Heracles jacht nog steeds op de koppositie en staat zes punten achter PEC Zwolle. De wedstrijd begon dramatisch. Na vijf minuten ging de bal op de stip en kon Nikolai Laursen raak schieten. Nog geen kwartier later kwam de thuisploeg binnen een paar minuten op 3-0. Nog voor rust werd het 4-0 door Emil Hansson na gestuntel achterin bij Jong FC Utrecht.

De tweede helft begon beter Mees Rijks was verantwoordelijk voor een eretreffer. Uit de kluts kon de speler van Jong FC Utrecht de bal bij de tweede paal binnenlopen. Vijf minuten later lag de bal er weer aan de andere kant in. Lasse Wehrmeyer schoof de bal na een voorzet rustig achter doelman Kevin Gadellaa. Diezelfde Wehrmeyer maakte even later zijn tweede van de avond. Het bracht de eindstand op 6-1.