SAMENVATTING | Hekkensluiter Jong FC Utrecht verliest in Eindhoven

Jong FC Utrecht heeft vrijdagavond met 2-0 verloren van FC Eindhoven. De ploeg van Sander Keller kwam amper tot doelpogingen en blijft hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie.

De beloften van FC Utrecht konden de flow van de knappe overwinning op Jong Ajax niet doortrekken. Na 6 minuten stond de thuisploeg al op voorsprong. Halverwege de eerste helft werd die voorsprong verdubbeld. De Eindhovenaren waren de hele wedstrijd de betere ploeg. Jong FC Utrecht liet de keeper van de tegenstander amper aan het werk en blijft met deze nederlaag met een groot onderaan in de Eerstedivisie.

FC Eindhoven 2-0 Jong FC Utrecht