Sam Lammers houdt ploeg scherp: "Hebben we nog niet gehaald"

Sam Lammers vindt dat FC Utrecht een goede stap heeft gezet richting de play-offs om Europees voetbal. Hij vindt echter niet dat de Domstedelingen het al hebben gehaald.

FC Utrecht won zondagavond met 2-3 van SC Heerenveen. De Domstedelingen stonden in overtal op het veld en met 0-3 voor. In de blessuretijd wisten de Friezen dan toch nog te scoren. Lammers vindt dit wel een smetje op de wedstrijd.

De spits vindt het dan ook gek dat ze nog twee goals weggeven. “Er is helemaal niks aan de hand en na het laatste fluitsignaal ben je nog opgelucht eigenlijk. Terwijl bij 0-3 sta je redelijk ontspannen op het veld. Dus dat is inderdaad een klein smetje, want tegen tien man moet je dat uitspelen. Dan wordt je gemakzuchtig en nonchalant en dat hebben we ook tegen elkaar gezegd”, vertelt hij tegenover FC Utrecht TV.

Toch vindt de spits dat FC Utrecht nog zeker de play-offs om Europees voetbal nog niet gehaald heeft. “We hebben een hele goede stap gezet zoals we eigenlijk de gehele tweede seizoenshelft doen. Er zijn nog heel veel punten te verdelen. Dus we hebben het absoluut nog niet gehaald, maar hebben wel een hele goede stap gezet.

Lees meer:
0 reacties