Sam Lammers euforisch na zege: "En weer naar de Bunnikside toe"

Sam Lammers bedankt de fans na de zege op PEC Zwolle
Sam Lammers bedankt de fans na de zege op PEC Zwolle Foto: © Pro Shots

Sam Lammers stond na afloop van het duel met PEC Zwolle met een brede lach op zijn gezicht de media te woord. De eerste helft was bepaald geen spektakelstuk, maar dat was de tweede helft wel. Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd in maar liefst 1-5.

"Een feestavond? Nou ja, het feest kwam wat laat op gang", vertelt Lammers voor de camera van ESPN. "De eerste helft zat eigenlijk helemaal niks in. Van beide kanten niet. Maar zes goals in de tweede helft... Gelukkig hebben we er een feestje van gemaakt. En weer naar de Bunnikside toe. Dat kan geen toeval meer zijn."

"Het werd steeds leuker en ik baalde ook dat ik eraf moest", gaat de aanvaller van de Domstedelingen verder. "Ik dacht dat ik er nog wel eentje kon maken. Maar ik ben hartstikke blij. Ook met de jongens die erin komen en scoren, dat is ook heel erg goed voor het team."

"Wat er in de rust werd gezegd? We hebben wat beelden teruggekeken. Het heeft niet veel zin om dan enorm tekeer te gaan, maar we hebben wel een paar omzettingen gedaan. Het spel was te traag en waren te lang aan het zoeken naar de oplossing in het midden. Maar dat is achteraf ook makkelijk praten, als je binnen drie minuten 2-0 voorkomt. Het Mark van der Maarel-effect, laten we het maar zo noemen!", aldus Lammers.

Lees meer:
0 reacties