Sam Lammers: "Daar was de tweede helft een goed voorbeeld van"

Sam Lammers scoort tegen NEC
Sam Lammers scoort tegen NEC Foto: © Pro Shots

FC Utrecht heeft afgelopen zondag de belangrijke wedstrijd tegen NEC met 1-0 gewonnen. Na een moeizame eerste helft kwam de wedstrijd pas in de tweede helft een beetje los. Na afloop stond een opgeluchte Sam Lammers voor de camera's van FC Utrecht TV.

"Ja wat een verschil tussen de eerste en tweede helft", begint matchwinner Lammers. "Als je al ziet wat een kansen ik krijg in de tweede helft in vergelijking met de eerste helft. Ik weet niet eens of we de eerste helft op goal hebben geschoten. In de tweede helft krijg ik drie honderd procent kansen dus dat is een wereld van verschil."

"In het begin van de wedstrijd kregen we er nog wel prima druk op", gaat hij verder. "We creëerden niks, maar dat deed NEC ook niet. Ook kwamen ze niet aan voetballen toe, daarna deden ze wat aanpassingen en daar raakten we de controle kwijt. We hebben toen de koppen bij elkaar gestoken in de rust en gezegd 'Dit is ons huis, thuiswedstrijd'. De laatste weken hebben we laten zien dat we vaak de betere hier zijn, en daar was de tweede helft weer een goed voorbeeld van."

Lees meer:
0 reacties