Ryan Flamingo zet FC Utrecht op scherp: "We zijn nog niet klaar"

Ryan Flamingo heeft vooruitgeblikt op het thuisduel met Sparta Rotterdam. Hij geeft aan dat ze vol gas moeten geven.

In gesprek met FC Utrecht TV laat Flamingo weten dat de goede resultaten bevorderlijk werken voor de sfeer. 'Op dit moment is het leuk. We winnen veel wedstrijden, we klimmen steeds omhoog. Het is mooi om te zien dat we ons goed ontwikkelen. Je ziet het ook in de groep terug hoe iedereen met elkaar omgaat. Er is gewoon een goede vibe.

Ook geeft Flamingo aan dat het team meer onverzettelijk is geworden in de wedstrijden. 'Ja, als je kijkt naar de wedstrijd tegen Vitesse (1-0). We begonnen in een zware fase. Dan zeggen we tegen elkaar dat we het niet gaan weggeven en gooien we alles in de strijd om in ieder geval geen tegendoelpunt te krijgen,' besluit de FC Utrecht-speler.

Wel geeft Flamingo aan dat het seizoen nog niet voorbij is. "We zijn nog niet klaar. We willen Europees voetbal halen. Dat is het grootste doel. Vooral als je ziet waar we vandaan zijn gekomen, dan zou het mooi zijn dat we dit bereiken met zijn allen en het maakt het ons ook sterker met zijn allen."

Ook is er een andere reden waarom deze wedstrijd belangrijk is. Sparta kan namelijk ook de tegenstander worden in de play-offs. "Daarom moeten we nu vol gas geven en laten zien dat wij de betere ploeg zijn. Misschien gaan we dan met een beter gevoel de volgende wedstrijd in", besluit de FC Utrecht-speler.

Lees meer:
0 reacties