Ryan Flamingo positief: "Denk dat wij kwalitatief beter zijn"

Aankomende zondag hervat FC Utrecht de competitie met een uitwedstrijd bij Vitesse, de ploeg die momenteel laatste staat. In gesprek met FC Utrecht TV blikt Ryan Flamingo vooruit op deze wedstrijd.

"Ik denk dat wij kwalitatief beter zijn en de wedstrijd daarop ook kunnen winnen", begint de verdediger. "Het ligt er alleen aan of we ook de wilskracht hebben die dag, als we dat hebben kunnen we zeker die wedstrijd winnen."

Voor Flamingo is het een bijzondere wedstrijd. "Het is mijn oude club dus ik heb zeker zin om tegen ze te gaan spelen. Het is nog steeds een warme club en ik heb met een aantal mensen nog wel contact. Het is leuk om weer tegen mijn oude teamgenoten te spelen."

Flamingo is stellig wanneer hem wordt gevraagd wat er nodig is om de weg naar boven in te slaan na de winterstop. "We moeten domineren aan de bal, fel zijn in de duels en echt de wil hebben om te winnen."

Utrecht was van 3 tot en met 9 januari op trainingskamp in het zonnige Spanje. "Het is lekker om er even met het team uit te gaan en even aan teambuilding te doen", zegt Flamingo. "Zo leer je het beste elkaar kennen, dat is denk ik het belangrijkste."

Lees meer:
0 reacties