Ryan Flamingo na overwinning: "Ik moest schakelen in mijn hoofd"

Ryan Flamingo na zijn treffer tegen Sparta
Ryan Flamingo na zijn treffer tegen Sparta Foto: © BSR Agency

Ryan Flamingo wist donderdagavond tegen Sparta Rotterdam te scoren en uiteindelijk met zijn ploeg ook te winnen. FC Utrecht is nog altijd in de race voor Europees voetbal en speelt de finale van de play-offs in eigen huis.

"Dat is heel belangrijk voor ons", wordt Flamingo geciteerd door De Telegraaf. "We vinden het fijn om voor onze fans te kunnen spelen. We hebben deze wedstrijd weer kunnen zien hoeveel kracht dat ons geeft. Ik denk dat we ook zondag weer volle bak gaan spelen. Go Ahead heeft ook een goede ploeg, maar ik vind dat we in principe wel de individueel betere spelers hebben."

"Het is aan ons om ze op te vreten. Als we allemaal honderd procent geven zijn wij de betere ploeg", gaat de verdediger verder. In de rust voerde Jans echter een wissel door, waardoor de voetballer op het middenveld kwam te spelen. "Ik moest schakelen in mijn hoofd", vertelt hij daarover. 

"Ik vond dat ik centraal wel goed speelde, maar de trainer wilde het omzetten, zodat we Mike van der Hoorn op Lauritsen kregen, want daar hadden we wat moeite mee. Dat pakte goed uit, dan moet ik naar het middenveld. Dat is wel eens vaker voorgekomen in een wedstrijd. Ik ben het gewend en dat moet ik gewoon kunnen", aldus Flamingo.

Lees meer:
0 reacties