Flamingo optimistisch: "Dan kunnen we uiteindelijk wel omhoog komen"

Ryan Flamingo
Ryan Flamingo Foto: © Pro Shots

De laatste wedstrijd tegen Fortuna Sittard won FC Utrecht (net als afgelopen wedstrijd tegen Ajax) met 4-3. Ryan Flamingo heeft voor komende zaterdagavond maar één wens, minder goals tegen krijgen en winnen.

Na de recente wedstrijd tegen Ajax spreekt Flamingo nog altijd met veel enthousiasme. "Een mooie wedstrijd. Ik denk ook voor de fans dat het een mooie wedstrijd was om naar te kijken" zegt Flamingo in gesprek met FC Utrecht TV. "Belangrijkste is dat we gewoon de drie punten hebben gepakt. Het geeft een goed gevoel voor onze ploeg. We willen op naar meer." De overwinning op Ajax is natuurlijk heel fijn, maar bovenal overheerst de vreugde in het team over het feit dat ze drie kostbare punten hebben veroverd.

Nu de wedstrijd tegen Ajax gespeeld is, is het tijd voor FC Utrecht om vooruit te kijken. "De wedstrijd tegen Ajax is nu achter de rug. Tegen Fortuna moeten we ook gewoon de drie punten pakken. Met dezelfde instelling weer het veld op en met een goed gevoel de wedstrijd in. Dat is eigenlijk het belangrijkste." De ploeg van Ron Jans is vastbesloten om hun recente succes voort te zetten en de drie punten opnieuw te claimen.

Flamingo benadrukte de opgewekte sfeer op de club, waar iedereen blijer lijkt te zijn. "Je merkt het aan alles, iedereen is blijer op de club. Dat geeft je gewoon een goed gevoel. Om dat mee te nemen naar de komende wedstrijd van zaterdagavond is dat ook wel fijn, zodat je met een goed gevoel de wedstrijd in kan gaan" zegt Flamingo. Hij vervolgt: "We weten nu ook wat we kunnen en wat we hebben laten zien, dus denk dat we gewoon zo door moeten gaan. Dan kunnen we uiteindelijk wel omhoog komen."

Lees meer:
0 reacties