Ryan Flamingo bekent: "Dat geeft mij de kracht om te spelen"

Ryan Flamingo is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij FC Utrecht. Hij weet bijna altijd wel indruk te maken en dat komt voor een groot gedeelte door de steun van de fans.

De laatste tijd brengen supporters steeds vaker opblaasbare Flamingo's naar het stadion. De 20-jarige rechtsback vindt dit prachtig. Bij het clubkanaal geeft hij aan: "Dat is leuk om te zien. Ik weet niet eens hoe dat is gekomen, maar het is wel leuk dat het zo gaat. Dat geeft mij de kracht om te spelen. Ze komen om echt naar mij te kijken en dan moet ik ook presteren."

Aankomend weekend neemt FC Utrecht het op tegen AZ en er is één speler waar Flamingo extra op let. "Ze hebben een goede spits (Vangelis Pavlidis, red.), die veel goals maakt. Je moet sowieso negentig minuten scherp blijven. We moeten ons de hele wedstrijd concentreren."

AZ staat heel wat hoger in de ranglijst dan FC Utrecht, maar dat maakt Flamingo niks uit. "De topwedstrijd daar doe je het voor in het voetbal. Daar kan je uitblinken. Hier kan je jezelf meten aan topspelers."

Lees meer:
0 reacties