Ron Jans verdedigt 'rode' FC Utrechter: "Een geweldig mannetje"

Ron Jans tegen Go Ahead Eagles
Ron Jans tegen Go Ahead Eagles Foto: © Pro Shots

Ron Jans zag 'zijn' FC Utrecht de finale van de play-offs verliezen. De Domstedelingen stevenden lange tijd af op de voorrondes van de Conference League, maar gingen in de verlenging alsnog ten onder.

"Ik denk dat we het onszelf heel lastig hebben gemaakt met een aantal gemiste kansen. We hadden de wedstrijd al in het slot kunnen gooien door de 2-0 te maken", vertelt Jans voor de camera van ESPN. De hoofdtrainer ging ook nog even in op de domme rode kaart die Oscar Fraulo kreeg in Stadion Galgenwaard.

"Dat is een geweldig mannetje en die ga ik ook zeker niet afvallen hier, maar dat maakte het er niet makkelijker op voor ons", vervolgt de hoofdtrainer. "Dat was een hele domme rode kaart. Dat heeft veel invloed gehad op deze wedstrijd. Een beetje mazzel moet je soms ook hebben, maar dat hadden wij vandaag niet."

Na afloop was de FC Utrecht-trainer er snel bij om René Hake van de ploeg uit Deventer te feliciteren. "Als je wint is het niet zo moeilijk, maar als je verliest moet je ook iemand de hand kunnen schudden. Juist dan moet je de tegenstander respect tonen. Go Ahead heeft een heel goed seizoen gehad en vandaag waren zij de gelukkigste", aldus Jans.

Lees meer:
0 reacties