Ron Jans legt uit: "Die doelstelling is hartstikke duidelijk"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

Donderdagavond staat het inhaalduel tussen Ajax en FC Volendam op het programma. Dat duel zal ook in Utrecht gevolgd worden, want bij een overwinning van de Amsterdammers keert de ploeg van trainer Ron Jans terug naar de laatste plaats.

"We waren er al lang achter dat we niet met één zege uit de degradatiezone weg komen", zegt Jans in gesprek met De Telegraaf. "We zullen echt een serie moeten gaan neerzetten. Maar wat de stand ook is, het verschil naar boven toe is heel klein. De doelstelling is hartstikke duidelijk. Bij de winterstop willen we weg zijn bij de onderste drie en aansluiting hebben gevonden bij de middenmoot."

De resultaten zijn voor FC Utrecht de afgelopen weken al iets beter. Zo werd dinsdagavond in het bekertoernooi met 3-2 gewonnen van RKC. "Vooraf had ik gezegd dat we nu eens moesten laten zien dat we kwalitatief echt beter waren dan de tegenstander. Dat is een half uur gelukt, maar daarna laten we ze toch weer terugkomen. Het gevoel was beter geweest als we het negentig minuten hadden laten zien. Er blijft nu toch iets hangen. Maar we hebben wel een glimp gezien van waar we naar toe willen", besluit de coach.

Lees meer:
0 reacties