Ron Jans: "Ik wil niet te 'popiejopie' zijn richting het publiek"

Ron Jans is sinds dit seizoen trainer bij FC Utrecht. Het begin van het seizoen verliep niet zoals gehoopt, maar inmiddels heeft de ploeg zijn draai weer een beetje terug gevonden. In gesprek bij Café Galgenwaard bespreekt hij zijn relatie met de Utrecht-fans.

"Daar probeer ik een beetje weg te blijven", begint Ron Jans wanneer er een video wordt getoond waarin de Utrecht fans hem toezingen. "Ik wil echt niet een 'popiejopie' richting het publiek zijn, maar op een gegeven moment was er een moment waarop de spelers een ronde liepen en wij het niet zo goed hadden gedaan. Ik dacht, ik loop mee want in slechte tijden moet je er ook met elkaar staan en heb ik gezegd dat we nooit opgeven en altijd als team bij elkaar blijven."

"We hebben zoveel steun", gaat de trainer verder. "Ik vind het echt heerlijk het publiek hier." Ook Jong-Utrecht trainer Ivar van Dinteren is aanwezig in de studio. Hij zegt het volgende over de persoon Jans. "Hij vind de mens erg belangrijk en daar handelt hij ook naar, dan krijg je die binding met de supporters."

Lees meer:
0 reacties