Ron Jans: "Dat was echt dramatisch verdedigen bij die eerste goal"

Na de wedstrijd van afgelopen weekend in eigen huis tegen Excelsior, verscheen Ron Jans voor de camera's van FC Utrecht. In de slotseconden hielt de ploeg uit Utrecht nog een punt over, na een rake kopbal van Modibo Sagnan.

“Ik denk dat wij dit punt meer mogen koesteren dan Excelsior”, begint Ron Jans zijn antwoord op de vraag of hij gefeliciteerd mag worden met dit punt. “Alleen het gevoel is minder dat je blij bent met een punt dan dat je ontevreden bent over het spel.”

"We hebben wel wat kansjes gehad, maar in de omschakeling hebben zij gewoon de grootste kansen gehad. Maar het was de eerste helft, denk ik, wel redelijk gelijkwaardig. Alleen na de goal waren we helemaal van de leg", gaat Jans verder in op de wedstrijd.

Wanneer Jans wordt gevraagd naar de eerste goal is hij stellig. "Het was een fantastische actie. Dus als voetballiefhebber is dat prachtig. Maar dat iemand zo kan passeren op de achterlijn en nooit meer iemand tegenkomt, dat is natuurlijk dramatisch verdedigen. Uiteindelijk kom je tot 1-2, 2-2. Dus er is veerkracht getoond, maar op basis van wilskracht en niet op basis van dat we het goed uitgespeeld hebben.”

Lees meer:
0 reacties