Ron Jans blijft optimistisch: "Dan hoop je nog op de play-offs"

FC Utrecht kent vooralsnog geen optimaal seizoen. De ploeg staat momenteel dertiende in de Eredivisie, maar hoopt na de winterstop de weg omhoog in te slaan. FC Utrecht TV sprak met trainer Ron Jans op het trainingskamp in Spanje.

"Dit is voor mij misschien wel trainingskamp nummer 100", begint Jans over de omstandigheden in Spanje. "Als ik naar de velden hier kijk dan zit dat wel echt dik boven het gemiddelde van wat ik heb meegemaakt. Het is niet altijd goed, maar het is hier zelfs verrassend sappig, drassig en nat. Het is groen en vlak, dus ik ben heel tevreden."

"Er wordt hard en goed gewerkt, de dagen vliegen voorbij." Utrecht kent vooralsnog geen goed seizoen, maar de verschillen zijn klein en Jans blijft optimistisch. "Als je naar de verschillen kijkt hoop je dat je wellicht nog een kans maakt op de play-offs. Ik ben daar heel voorzichtig in geweest, en dat ben ik nog steeds, maar ik denk dat dat dit seizoen nog mogelijk is."

"Dat begint bij winnen, en daar zijn we nu dagelijks mee bezig. Het gaat erom dat je in het team van elkaar weet van dit willen we en dit moet ik op mijn positie doen. Daar zit schot in, maar in 2023 is dat nog te wisselvallig geweest", besluit Jans.

Lees meer:
0 reacties