Jans: "Dat was wel tegen de verhouding in vond ik op dat moment"

Ron Jans heeft voor de camera van FC Utrecht zijn licht laten schijnen op het duel met FC Twente. Volgens hem had er meer ingezeten na de rode kaart van Michal Sadilek.

Of de hoofdtrainer uiteindelijk tevreden was met een punt? "Ik kan hier wel mee leven ja. Vooral omdat het eerste half uur FC Twente voetballend beter was. Niet dat ze nou zo heel veel kansen hadden, maar ze waren voetballend beter en dreigender. Door onze eerste beste aanval, een hele goede aanval trouwens, staan we ineens met 1-0 voor. Dat was wel tegen de verhouding in vond ik op dat moment."

"Alleen de goal die je tegen kreeg, zo’n discutabele handsbal, het kan hoor. Het is voor scheidsrechters ook een heel lastig ding. Maar van zo dichtbij? Die discussie is al zo vaak geweest en dan ga je toch met 1-1 de rust in. Ik vond echt dat we, toen we met elf man tegen tien kwamen te staan, een enorme drive hebben getoond om die wedstrijd te winnen. En dat had ook gekund. Het was nog een beetje geforceerd vond ik, een beetje overhaast, maar de drive en de teamspirit vond ik echt geweldig", zo sluit Jans af.

Lees meer:
0 reacties