Roda JC gunt Didden transfer: "Het is een geweldige kerel"

Matisse Didden
Matisse Didden Foto: © BSR Agency

Bas Sibum is blij dat Matisse Didden komende zomer een mooie transfer naar FC Utrecht maakt. De verdediger beleeft met Roda JC een uitstekend seizoen.

Didden trok de afgelopen tijd veel aandacht naar zich toe door de geruchten over een transfer, die deze week officieel werd. "Dit is een hartstikke mooie stap voor hem. Het is hem gegund. Matisse heeft hard gewerkt, ’t is een geweldige kerel", vertelt Roda-trainer Sibum aan de Limburger. "En ik vind het fijn dat er nu rust in de tent is. Als een club bereid is om het bedrag te betalen dat wij graag willen hebben, en dat kan nu al, dan is er rust en duidelijkheid voor alle partijen."

Roda strijdt nog vol om directe promotie naar de Eredivisie, dus is het de club eraan gelegen dat alle spelers volledig daarop gefocust zijn. "Vergis je niet in wat zo’n transfer doet met een jongen van 22 jaar. Ik heb dat wel gemerkt, ja", aldus Sibum. "En ik heb het zelf ook meegemaakt natuurlijk. Je kan wel zeggen dat je heel relaxed en nuchter bent, maar het doet altijd iets met je."

Lees meer:
0 reacties