Frank Rijkaard over carrièreswitch: "Utrecht een logische keuze"

Frank Rijkaard
Frank Rijkaard Foto: © Pro Shots

Marco van Basten en Frank Rijkaard hebben al een tijdje een nieuwe carrière. Rijkaard vertelt over hun succes in de Utrechtse horeca.

Rijkaard is zo'n tien jaar geleden al begonnen met zaakwaarnemer, Perry Overeem. De groep is inmiddels uitgegroeid tot een clubje van vijf man, waar Rijkaard als rasechte Amsterdammer misschien wel de meest opvallende is. Afgelopen anderhalf jaar wist het vijftal mannen drie restaurants en een succesvolle sportzaal te openen in Utrecht. De keuze voor de stad Utrecht is voor Rijkaard een hele logische. "Perry en ik zijn samen begonnen. Van daaruit is het balletje gaan rollen.”

Rijkaard vindt 'alleen investeren en rendementen halen' niet het enigste wat telt. "Mijn uitgangspunt was altijd om iets te doen met mijn geld. Op deze manier geef je ook iets aan de mensen in de omgeving. Iets waar ook andere mensen plezier aan hebben. Plezier staat voorop bij ons", aldus de oud-international in het Algemeen Dagblad.

De vier zakenpartners van Rijkaard zijn allemaal Utrechters. "Voor mij is Utrecht daarom een logische keuze, met vier Utrechtse partners in de groep.”

Lees meer:
0 reacties