Rick Kruys kondigt vertrek aan: "Tijd voor een nieuwe uitdaging"

Rick Kruys
Rick Kruys Foto: © Orange Pictures

Rick Kruys stopt na dit seizoen als trainer van VVV-Venlo. De 38-jarige trainer heeft besloten zijn aflopende contract niet te verlengen, zo maakt de Limburgse club dinsdag bekend.

Kruys, voormalig speler en trainer van FC Utrecht, stond sinds de zomer van 2022 aan het roer bij VVV Venlo. Het eerste seizoen onder leiding van Kruys eindigde VVV op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie en plaatste het zich voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie.

Ook in het huidige seizoen is VVV onder zijn leiding nog altijd volop in de race voor een ticket voor de play-offs. "Het was een hele moeilijke keuze, maar mijn gevoel zegt dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging", legt Kruys uit. "Ik ben VVV enorm dankbaar voor de kans die ik hier heb gekregen en voor alles wat ik hier in mijn periode heb kunnen leren. Vanaf het eerste moment heb ik een heel warm gevoel gehad bij de club en de stad."

"Ik heb heel prettig samengewerkt met iedereen binnen VVV, maar zeker ook met de supporters en iedereen om de club heen. Ik heb altijd heel veel steun gevoeld en daar ben ik erg dankbaar voor. Ik ben er dan ook op gebrand om dit mooie avontuur goed af te sluiten. Samen met iedereen binnen en rondom de club gaan we nog steeds vol voor die play-offs", aldus Kruys.

Lees meer:
0 reacties