René Hake roemt uitblinkende pupil: "Dat is aan hem te danken"

René Hake
René Hake Foto: © BSR Agency

René Hake kan zijn geluk niet op na de finale van de play-offs om Europees voetbal. Zijn Go Ahead Eagles won met 1-2 van FC Utrecht.

Hoe Hake morgen wakker gaat worden? "Geen idee, het was krankzinnig vanavond. Dit is uniek voor een club als Go Ahead, dat normaal gesproken in het rechterrijtje staat en zich veilig moet spelen."

"We moeten kijken of iedereen wel een paspoort heeft", grapt Hake, die vervolgens complimenten uitdeelt aan zijn doelman Jeffrey de Lange. "Echt heel slecht, hoe we een aantal kansen weggeven. Dat mag gewoon niet gebeuren. We komen een aantal keer goed weg en dat is te danken aan Jeffrey."

De coach wil echter niet spreken van 'het seizoen van Hake', na het behalen van Europees voetbal. "Dit is het seizoen van Go Ahead Eagles, van ons allemaal. Als je ziet waar we allemaal mee bezig zijn met de staf en spelers: dan is dit de ultieme bekroning voor alles. Van binnen ben ik echt euforisch, onbeschrijfelijk. Het zal echt nog wel een paar dagen duren voordat het allemaal geland is. Het is mega, dit."

Lees meer:
0 reacties