René Hake reageert op Van Seumeren: "Daar heb ik geen zak aan"

René Hake
René Hake Foto: © Pro Shots

René Hake doet het momenteel zeer goed als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles en dat leverde hem een contractverlenging op. Dat is ook Frans van Seumeren opgevallen. Hij gaf recentelijk aan te weinig geduld te hebben gehad met de coach toen hij werd ontslagen bij FC Utrecht.

"Als ik zie hoe hij het nu doet bij Go Ahead Eagles, zeg ik: we hadden meer geduld met René moeten hebben", zei Van Seumeren destijds. "Mogen we best kritisch over zijn."

Hake kan deze uitspraken wel waarderen. "Dat hij dat uitspreekt: dat vind ik toch wel getuigen van persoonlijkheid, dat hij dit doet", zegt hij aan tafel bij Studio Voetbal. "Dat heb ik hem ook gezegd. Ik vind het heel netjes dat hij het op deze manier gedaan heeft, maar ik heb daar geen zak aan, om het maar zo te zeggen."

Zijn goede prestaties hebben ook invloed op het verwachtingspatroon van de fans van de club uit Deventer. "Het verwachtingspatroon gaat omhoog, we moeten kampioen worden. Het is leuk en mooi dat de supporters op die manier daarnaar kijken. Maar het is natuurlijk niet reëel. Maar het is wel mooi om toegezongen te worden door de supporters. Ik heb het tegenovergestelde ook meegemaakt, dus dan is dit leuker", besluit Hake.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand