VIDEO | Samenvatting: Ramselaar loodst Utrecht voorbij Willem II

Bart Ramselaar

FC Utrecht wist zondagmiddag in eigen huis met 5-1 te winnen van Willem II. Bart Ramselaar was de grote held van de avond met drie goals. FC Utrecht stijgt hiermee naar de derde plaats op de ranglijst.

Bart Ramselaar kende al een goede seizoensstart. De teller van de 25-jarige middenvelder stond al op vijf goals na elf wedstrijden en binnen 25 minuten tegen Willem II voegde hij daar nummer zes en zeven aan toe. De Tilburgers kwamen in de eerste helft nog terug tot 2-1 door een goal van Kwasi Wriedt.

In de tweede helft werd de wedstrijd op slot gegooid door de derde goal van Bart Ramselaar, die zijn hattrick hiermee compleet maakte. De 4-1 kwam op naam van Mohamed Mallahi. De jonge aanvaller had na een invalbeurt slechts één minuut nodig om het net te vinden. Joris van Overeem tekende in blessuretijd nog voor de 5-1.

FC Utrecht heeft hiermee zijn zevende winstpartij van het seizoen binnengesleept. Het team van René Hake stijgt hiermee naar de derde plaats op de ranglijst, alleen nog achter Ajax en PSV.