Ramselaar kijkt terug: "Ondanks het verlies, toch de bekerfinale"

Bart Ramselaar
Bart Ramselaar Foto: © Pro Shots

Na drie seizoenen in dienst te zijn geweest van PSV, speelt Bart Ramselaar alweer enige tijd voor FC Utrecht. In gesprek met Forza blikt Ramselaar terug op zijn mooiste momenten in Utrechtse dienst. Ook benoemt de middenvelder wat beter moet bij de Domstedelingen.

"Ondanks het verlies, toch de bekerfinale in 2016 tegen Feyenoord", antwoordt Ramselaar desgevraagd over zijn meest memorabele moment bij FC Utrecht in Forza. "Maar ook zeker de weg ernaartoe, met onder meer die fantastische 1-3 winst bij PSV in Eindhoven waar ik tweemaal scoorde. Ook de halve finale om de KNVB Beker tegen Ajax die we in een kolkende Galgenwaard met 2-0 wonnen." Deze finale werd echter nooit gespeeld.

Ramselaar wil met FC Utrecht de top-3 aanvallen, maar weet dat het beter moet. "Wij moeten te allen tijde het geloof en vertrouwen houden dat we de wedstrijd gaan winnen. Ongeacht het scoreverloop of een vroege achterstand."

"Ook het onder druk uit voetballen, het zelf druk zetten, de communicatie tussen de linies in de opbouw en het creëren van automatismen zijn dingen waar we aan moeten werken", vervolgt Ramselaar. "Maar ook simpele details zoals het vele balverlies na een inworp."

Lees meer:
0 reacties