Ramselaar in eerste interview: "Lastig om FC Utrecht te verlaten"

Bart Ramselaar heeft zijn langverwachte transfer naar Lion City Sailors FC afgerond. De middenvelder gaat dus zijn loopbaan vervolgen in Singapore, waar hij komt te spelen met twee oud-Eredivisiespelers: Richairo Zivkovic en Maxime Lestienne.

"Afgelopen week heb ik met Richairo Zivkovic gesproken", begint Ramselaar in zijn eerste interview als speler van Lion City Sailors. "Hij was erg positief over alles. Dat was fijn om te horen, want op dat moment had ik al getekend. Het is fijn om hier spelers te hebben die ik al ken en ook de trainer ken ik al."

De trainer is namelijk oude bekende Aleksandar Rankovic. "Ik heb met hem gewerkt bij Utrecht", vertelt Ramselaar. "Het was fijn om samen te werken. Ik hoorde van de interesse afgelopen maand, ik wist nog niet veel van de competitie maar daar heeft hij samen met de technisch directeur mij veel over verteld."

"Ik heb tien jaar in de Eredivisie gespeeld en nu was het tijd om uit mijn comfort zone te treden", gaat hij verder. "Het is mijn eerste keer in het buitenland. Ik kwam bij Utrecht als zeventien of achttienjarig jongetje bij het eerste. Ik was heel zenuwachtig. Er waren veel oudere en meer ervaren spelers. Het is daarom ook erg lastig om Utrecht te verlaten omdat ik mijn hele jeugd daar heb gespeeld. Het was moeilijk, maar ik ben erg blij met deze keuze."

Lees meer:
0 reacties