Ramselaar geniet in Singapore: "Voelt als het paradijs op aarde"

Bart Ramselaar
Bart Ramselaar Foto: © Pro Shots

Bart Ramselaar heeft er geen spijt van dat hij afgelopen winter verkaste naar Singapore om te spelen bij Lion City Sailors FC. Dat vertelt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad.

In gesprek met journalist Dennis van Bergen vertelt Ramselaar hoe hij woont. In Amersfoort woonde hij op de negende verdieping en in Singapore een stuk lager bij de grond. Dat is voor dat land best bijzonder. “Het krioelt hier van de mensen die op zestig hoog of nóg hoger wonen. Dan valt vijf trappen omhoog, inderdaad wel mee.”

De competitie in Singapore begint pas in mei voor Ramselaar. Ondertussen kijken hij en zijn partner wel hun ogen uit. “Wow, dat gevoel hebben we hier de hele dag aan een stuk. Je gelooft soms gewoon niet wat je ziet. De straten, die zo schoon zijn dat je er nog geen papiertje of kruimeltje op zult vinden. De zwembaden en de sportscholen, waar je zo instapt wanneer je de deur van je appartement hebt dichtgeslagen. De fenomenaal mooie natuur. Man, het is geweldig hier.”

De middenvelder vertelt aan één stuk door over al het indrukwekkende wat hij gezien heeft. Hij vertelt over Marina Bay Sands Hotel, de Singapore-river en over allerlei terrasjes en buiten-eetplekjes of het Sentosa Island wat voor Ramselaar voelt als het paradijs op aarde. “Ik voel me nog een beetje toerist hier, ken nog lang niet alles. Maar ik kan me op dit moment geen mooier leven voorstellen”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties