Ramselaar blij met nieuwe stap: "Wil hier graag deel van uitmaken"

Bart Ramselaar
Bart Ramselaar Foto: © Pro Shots

FC Utrecht heeft maandagochtend officieel bevestigd dat de 27-jarige aanvaller Bart Ramselaar vertrekt. De club ontvangt ongeveer 1,5 miljoen euro voor de transfer. Ramselaar staat te popelen om aan zijn nieuwe avontuur in de Leeuwenstad te beginnen bij Lion City Sailors.

"Ik heb mijn hele carrière in Nederland gespeeld, dus het was altijd een van mijn doelen om mezelf ooit in een buitenlandse competitie te bewijzen", zo laat hij weten op de clubwebsite van Lion City Sailors.

Hij gaat verder: "Ik ben erg geïntrigeerd door deze nieuwe uitdaging in Singapore met de Sailors. De club bouwt hier aan een mooi project met een duidelijke richting van de Academie tot aan het Eerste Team. Dit is iets waar ik heel graag deel van uit wil maken", benadrukt hij.

"Ik ben hier om het team te helpen met mijn ervaring en hopelijk mooi voetbal te spelen dat meer fans naar het stadion kan krijgen. Het doel is duidelijk: ik wil hier SPL-kampioen worden en het team helpen zich te kwalificeren voor de knock-outfase van de ACL2."

Lees meer:
0 reacties