Quinten Timber na Oranjedebuut: "Was eigenlijk vooral heel boos"

Voor Quinten Timber was de wedstrijd tegen Duitsland er een om nooit te vergeten. De oud-middenvelder van FC Utrecht maakte namelijk zijn debuut namens Oranje.

Na afloop was Timber dan ook trots, vertelt hij aan ESPN. "Het is zeker een mooie avond, het is alleen een beetje dubbel omdat je ook verliest. Ik maak gewoon mijn debuut en dat is heel mooi en iets om heel trots op te zijn." Toch tekent het de winnaar Timber dat hij naderhand vooral boos is vanwege de nederlaag. Toch probeert hij dat te relativeren. "Dat heeft even tijd nodig, misschien moet ik er even een nacht over slapen zodat het dan wat beter voelt."

Ook vertelt de Feyenoorder dat hij de selectie naderhand heeft bedankt. "Ik heb kort wat gezegd. Alle eer aan God heb ik gezegd. Ik was eigenlijk vooral heel boos, want ik hou niet van verliezen. Ik zei al tegen de jongens: wat moet ik nu zeggen, we hebben verloren. Morgen zal ik me beter voelen, maar ik heb de jongens ook bedankt. Ze hebben me goed ontvangen de afgelopen week. Ik heb het naar mijn zin gehad en heb mezelf kunnen laten zien op de training."

Lees meer:
0 reacties