PSV heeft naast Ryan Flamingo nog een 'interessante kandidaat'

Ryan Flamingo tijdens het duel met PSV
Ryan Flamingo tijdens het duel met PSV Foto: © Pro Shots

Na afgelopen week lijkt PSV het kampioenschap echt binnen handbereik te hebben. Mede daarom kunnen de Eindhovenaren zich richten op de invulling van de selectie komend seizoen. Daar staat namelijk het een en ander te gebeuren.

"Als er één positie is waar PSV winst op kan behalen, is dat met de invulling van de plek naast Boscagli in het centrum van de verdediging", schrijft verslaggever Jeroen Kapteijns op de website van De Telegraaf. "Het ligt niet voor de hand dat PSV een nieuwe verbintenis aangaat met André Ramalho, wiens contract na dit seizoen afloopt."

"De Braziliaan is al 32 jaar en het strekt niet tot aanbeveling als je voor vrijwel elke grote wedstrijd plaats moet maken vanwege je opbouwende tekortkomingen. Pogingen van PSV om zich te versterken met Davinson Sanchez, Thomas Beelen en Zeno Debast liepen vorig jaar op niks uit en afgelopen winter bleek de komst van Jeremiah St. Juste en Ryan Flamingo niet haalbaar. St. Juste en Flamingo lijken ook voor deze zomer interessante kandidaten", aldus Kapteijns, die weet dat PSV afscheid gaat nemen van Armel Bella-Kotchap.

Flamingo is eigendom van Sassuolo, dat hem dit seizoen verhuurt aan FC Utrecht. De Domstedelingen hebben een optie tot koop en zullen die gaan lichten. PSV zal dus in onderhandeling moeten met FC Utrecht. St. Juste, die in het verleden bij SC Heerenveen en Feyenoord speelde, heeft nog een contract tot medio 2026 bij Sporting Portugal.

Lees meer:
0 reacties