Prachtig gebaar: FC Utrecht ondersteunt Stichting met donatie

Stadion Galgenwaard
Stadion Galgenwaard Foto: © Pro Shots

Het FC Utrecht Fonds werkt samen met Unibet om lokale projecten in de regio Utrecht te steunen. In maart 2024 heeft het fonds een cheque overhandigd aan Stichting (Kinder)Wensambulance Utrecht. Er is een bijdrage van 1.970 beschikbaar gesteld voor nieuw initiatief.

"FC Utrecht ondersteunt de Wensambulance vanwege hun sterke betrokkenheid bij het welzijn van de lokale gemeenschap", zo laat de clubwebsite weten. "Ze streven ernaar om de wensen en behoeften van een kwetsbare groep in de samenleving te vervullen. Dit werk van deskundige vrijwilligers van de Stichting Wensambulance Utrecht ondersteunt tevens de missie van het FC Utrecht Fonds om sociale cohesie te bevorderen en mensen met elkaar te verbinden."

De Stichting Wensambulance Utrecht biedt kosteloos liggend vervoer aan voor patiënten in een (pre-)terminale fase of met een chronische ziekte. Hierdoor kunnen zij naar een wenslocatie gebracht worden, zoals familiebezoek, dierentuin, ouderlijk huis, deelnemen aan bruiloften, verjaardagsvieringen, of ontspannende uitstapjes zoals de Charitybox van Stadion Galgenwaard. FC Utrecht vervult jaarlijks meerdere aanvragen van de Wensambulances.

Lees meer:
0 reacties