Postma vertrekt bij FC Utrecht: "Open en eerlijke gesprekken"

Stefan Postma
Stefan Postma Foto: © Pro Shots

Stefan Postma is komend seizoen geen keeperstrainer meer bij FC Utrecht. De oud-doelman vertrekt uit de Domstad en wordt opgevolgd door Harald Wapenaar. Daarnaast maakt FC Utrecht bekend dat Aleksandar Rankovic en Twan Scheepers de assistenten worden van de nieuwe trainer Henk Fraser.

Naast Postma vertrekken ook Michel Vorm, Dick Advocaat, Michael Silberbauer en Rick Kruys, waardoor FC Utrecht een complete nieuwe technische staf heeft. Sander Keller wordt namelijk assistent-trainer van Darije Kalezic bij Jong FC Utrecht. Postma had nog een doorlopend contract.

"Stefan heeft zich jarenlang met ziel en zaligheid ingezet om het keepersgilde van FC Utrecht optimaal te laten presteren", zegt technisch directeur Jordy Zuidam op de clubwebsite. "Niet alleen de keepers van het eerste elftal, maar ook de teams daaronder konden teren op de kennis en ervaring van Stefan. Met Fabian de Keijzer hebben we een keeper uit de eigen jeugd onder de lat gehad afgelopen seizoen, waar Stefan een enorme bijdrage in de ontwikkeling van Fabian heeft gehad."

"De afgelopen periode zijn we in gesprek geweest met Stefan over de hele nieuwe invulling van de technische staf, die we voor ogen hadden", vervolgt Zuidam. "Dat waren open en eerlijke gesprekken, waarin we tot de conclusie zijn gekomen dat de wegen van Stefan en FC Utrecht zullen scheiden. We zijn Stefan dankbaar voor hetgeen hij voor FC Utrecht heeft betekend."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
Bekijk de hele stand