Perez geïrriteerd: "Daar word je toch een partij moe van, holy shit"

Othmane Boussaid tegen NEC
Othmane Boussaid tegen NEC Foto: © Pro Shots

Kenneth Perez en Marciano Vink ergerden zich tijdens de wedstrijd tussen NEC en FC Utrecht (2-2) aan een actie van Othmane Boussaid. De 23-jarige aanvaller provoceerde in de slotfase Bart van Rooij, kreeg een duwtje en deed vervolgens alsof hij aan zijn hoofd geraakt was.

Het toneelspel van Boussaid werkte, want scheidsrechter Ingmar Oostrom gaf Van Rooij een gele kaart. "Dit was lelijk. En dan grijpt hij naar zijn hoofd. Hou op zeg, doe even normaal", zei Vink bij "Dit was het Weekend". De verklaring van Boussaid dat hij naar zijn hoofd greep omdat hij op zijn achterhoofd was gevallen, overtuigde de analist niet. "Als je op steen valt, kan ik me voorstellen dat je zo reageert. Dat doet pijn. Maar dit is gras…"

Boussaid gaf na de wedstrijd toe dat hij inderdaad deed alsof hij pijn had om een gele kaart voor Van Rooij te krijgen. "Dat hoort bij voetbal, toch? Uiteindelijk heeft hij een gele kaart gekregen. Daarvoor moet je een beetje slim zijn", zei hij. Die uitspraak viel in het verkeerde keelgat bij Perez. "Wat een druktemaker is dat, zeg. Daar word je toch helemaal gek van, holy shit", aldus de analist bij Dit was het Weekend.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
Bekijk de hele stand